Adem İle Her Telden Bu Yaz Da Vitamin Fm’de.

Adem İle Her Telden Bu Yaz Da Vitamin Fm’de.
  • 0
  • 70
  • 6 Mayıs 2024
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • +
  • -

Doğu Karadenizin En Çok dinlenen Radyo İstasyonu Vitamin Fm Yaz Sezonu Yayınına Start Verdi!

Vitamin FM’in Önceki Dönem Yayınlarında tanıdığınız ‘Adem İle Her Telden’ Programı Yaz Aylarında Yeniden Bölgenin İlk ve Tek Ödüllü Radyosu Vitamin Fm Dinleyicilerene Seslenmeye Başlıyor!

 

Karadeniz’in müzik ve eğlence dünyasının en parlak yıldızlarından biri olan Vitamin FM, yepyeni bir sezonla dinleyicilerine merhaba diyor! Bazen Eski Bazen Yeni Ama Herzaman En İyi Müzik diyerek Bölgenin deneyimli sunucusu Adem Akatın’ın  “Adem ile Her Telden” adlı  Programı bu yazda Hafta içi her gün, Saat 10:00’dan 12:00’ye kadar, Vitamin Fm Frekansında canlı yayında dinleyicilerle buluşacak.

Vitamin FM, 88.4 Mhz Frekansından Doğu Karadeniz ‘e stereo kalitesinde sesiniulaştırırken  sadece Trabzon’dan Artvin sarp sınır kapısına kadar değil, aynı zamanda internet üzerinden dünyanın dört bir yanındaki dinleyicilerine ulaşıyor. Bu sayede, Karadeniz’in tüm renklerini ve ritimlerini herkesin yaşamasını sağlıyor.

Özellikle yöre halkına hitap eden ve onların müzik zevklerini merkeze alan programlarıyla tanınan Vitamin FM, yaz sezonuna bomba gibi bir başlangıç yapıyor! 7 Mayıs Salı Gününden itibaren, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak bir yayın akışı sunmaya başlıyor.

Vitamin FM, bölgenin en prestijli radyo ödüllerinden biri olan “Karadeniz’in En İyi Radyosu” ödülüne layık görülmüş olup, bu ödülü hak ettiğini her geçen gün kanıtlıyor. Dinleyicilerini müziğin sihirli dünyasına davet eden Vitamin FM, Adem Akatın’ın sıcak sunumuyla herkesin kulaklarını radyoya kilitlemeye devam ediyor. Bu yaz, Vitamin FM ile müzik dolu anlar yaşamaya hazır olun!

 

Program: Adem İle Her Telden
Program Sunucusu: Adem Akatın
Yyaın Formatı: Bazen Eski Bazen Yeni – Her Telden
Yayın Saati: 10:00 – 12:00
Yayın Günleri: Hafta İçi Her Gün

Whatsap  İstek  0553 715 75 13
Canlı Telefon 0464 715 75 13

 

Vitamin Fm Yayınlarını

– www.vitaminfm.com
-İos Uygulama – Güncelleniyor
-Android Uygulama https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitaminfm.radyo

Dinle www.dinle:vitaminfm.com:8004/stream

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir